een weekje vrij
Hoi Ineke,
Niet te geloven , dat je alweer over 3 weken thuis bent, de tijd vliegt.
Ik ben natuurlijk benieuwd naar je verhalen en foto's.
Nou dat komt wel.
Ik wens je nog heel fijne en goede weken toe .
Het is hier ook warm, vandaag 26 gr. heerlijk !!!
Groet, Mans
The time has indeed flown. I thoroughly enjoyed all the stories and am looking forward to hearing more details once you are back, enjoy the vacation.
Ha Ien, vannochtend hebben we het nog over je gehad. Toen we aan de koffie zaten op de sportclub na gedane arbeid Body vive.
Te gek man. Een zaal voor ons vieren en jij in gedachten erbij. Want wij weten zeker dat je gewoon weer komt als je thuis bent!!!
Ben net terug van een weekje vakantie. In de tot camper omgebouwde oldtimer ambulance zijn we een weekje in Frankrijk geweest. Mijn dochter Lotte, haar boys Moses en Boas van 10 en 5 jaar en hun doggie Steiner die in augustus 2 wordt. We hebben super genoten van nietsdoen. De natuur bekijken en horen. Lekker bijbeppen over van alles en nog wat.
En ja...vandaag weer aan het werk. Ene kant leuk andere kant.....wat is het weer veel.
Ik heb besloten om toch eens te laten uitzoeken of ik eerder dan 65 met pensioen kan.
Dan kan ik andere dingen gaan doen. Misschien toch nog een eigen praktijkje beginnen.
Aan het eind van het jaar ga ik een 3 daagse opleiding doen bij de Elisabeth Kubler Ross Stichting die heet "in beeld brengen van het onzegbare"
Een soort rouwverwerking maar dan met beeldende middelen.
Het lijkt me een mooie toevoeging bij alles wat ik gestudeerd/geleerd heb.
Nou mevrouw, als je terug bent gaan we een keer lekker koffie drinken bij de Vruchtentuin. Ze gaan hun winkeltje ook weer openen. Heel blij ben ik daar mee omdat ik daar dan weer elke week mijn boodschappen kan doen. Alles biologische en zonder verpakkingsmateriaal.
Tot later en geniet je gek van die poepies die blij met je zijn en van alles.
Veel liefs van mij,
Louise Mennes
Leusden
Hi Loetje, ja ik heb wel zin in een uitgebreide cappucino in de vruchtentuin, lijkt me echt heerlijk. En als ik te veel klets, dan zeg je het maar, want 3 maanden Kenia is aardig vullend. Mijn kop zit vol met alle ervaringen. We zien elkaar, bedankt voor je reactie, ineke